C-House | Cannerweg | Maastricht

Over dit project:

Wonen in de nabijheid van het centrum van Maastricht maar toch midden in de natuur. Het ontwerp voor deze exclusieve villa ligt op een prachtige kavel langs de Cannerweg in het Jekerdal en op een steenworp van Chateau Neercanne. Kenmerkend voor de architectuur zijn de gevels in geprefabriceerd warm grijs beton met naturel houtkleurige kozijnen in Afromosia en het geheel vormgegeven in strakke vlakken met spannende overstekken. Bepalend is tevens de keuze voor het wonen op de verdieping waardoor de ruimtelijkheid en de sterke relatie binnen-buiten nog meer wordt afgestemd op de locatie, de bezonning en het prachtige alzijdige uitzicht.

De bewoners vroegen grafische designer Anne Stijnen, van Studio Annie, om de deurgreep op de voordeur te ontwerpen. Geïnspireerd door een bovenaanzicht van het perceel, waarop de villa is gelegen, kwam zij tot het prachtige en in gepatineerd koper uitgevoerde ontwerp. Geheel passend bij de bijzondere villa met dat weidse uitzicht over het heuvelachtige Limburgse landschap.

Lees hier meer over de deurgreep

In maart 2019, is C-House opgenomen in Excellent Magazine. Klik hier om de PDF van het artikel te bekijken.

Datum

2016-2017

Opdrachtgevers

Particulier

Villa De Grote Beer Geulle
Villa S. | Bunde

Deel dit met een vriend !