Villa MPVR. | Weert

Over dit project

Wonen in de nabijheid van het centrum van Weert maar toch middenin de natuur. Dit ontwerp voor een exclusieve en zeer riante villa op een prachtig gelegen kavel tegenover De IJzeren Man in Weert beloofd lekker ontspannen wonen en genieten in alle rust en met optimale privacy. Kenmerkend voor de architectuur van ons bureau zijn de strakke lijnen, de ruimtelijkheid en de sterke relatie binnen-buiten die volledig is afgestemd op de locatie, de bezonning en de prachtige tuin met vijverpartij. De combinatie van materialen zoals het witte stucwerk voor dak- en vloerranden, het zilvergrijs kleurige Barnwood en de bruin grijze natuursteen in combinatie met de grote glaspartijen alsmede de overstekken, de overdekte terrassen zijn de prachtige blikvangers van deze villa.

Straatbeeld
 
Bouwput
 
Bouwbord
 
Villa MPVR febr.2018Villa MPVR febr.2018
 
 
 
 
 
 
 

Deel dit met een vriend !